Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A cégről

A cégről

Kezdőlap     A cégről     Termékek     Tapasztalatok     Orvosi tájékoztató     Videók     Kapcsolat     Rendelés

A „Coral Club” 1998-ban kezdte meg a tevékenységét és jelenleg az egészséges életvitelt elősegítő termékek egyik vezető termelője és terjesztője. Prémium minőségű termékekkel biztosítjuk a szervezet teljes tápanyag szükségletét és egészséges belső környezetét.

A Probléma

Nem titok, hogy a világ egészségügyi állapota rohamtempóban romlik. A világszínvonalú orvosi ellátás ellenére is nagyon könnyen megbetegszünk. Ennek az az elsődleges oka, hogy a modern étrend felborítja a szervezet egyensúlyát és elősegíti a savasodást. A kórokozók, mint a káros baktériumok és vírusok jól érzik magukat savas környezetben, és a probléma itt kezdődik.

A genetikailag módosított (GMO) élelmiszerek rendkívül gyorsan beépültek a tápanyag ellátásunkba. Minden évben rekord mennyiségű mérgező vegyi anyag, mint például gyomirtók, gombaölő szerek, növényvédő szerek és antibiotikumok kerülnek a környezetbe a levegő, a víz és az élelmiszer útján. Még a talaj is szennyezett, amelyen a növényeket termesztjük. A tápanyaghiányos gyorséttermi ételekre épülő életmódunkon kívül egy egészségügyi krízis is időzített bombaként ketyeg.

A megoldás

A válasz az „Health Made Simple” (Egészség Egyszerűen)... egy fantasztikus, mégis egyszerű módja annak, hogy visszaállítsa az emberi test egyensúlyát. Hogyan működik ez az egyensúly? Minden élő dolog (talaj, növények és emberek) mérhető egy bizonyos kémia skálán. A pH-érték skálán 0 és 14 között mérjük a savas és bázisos (lúgos) vegyületeket. A 7-nél alacsonyabb pH-értékűek savasak, és a 7-nél nagyobb pH-értékű vegyületek lúgosak. Ezen a skálán mindössze néhány foknyi különbség is egészség és betegség közötti választóvonal lehet.

Ez olyan, mint az angol gyermekmese, Goldilocks története. Az első tál zabkása, amit megkóstolt, túl hideg volt, a második túl meleg, a harmadik pedig pont jó. A hideg a TÚL LÚGOSAT, a meleg a TÚL SAVASAT is jelenthetné, a harmadik pedig a kettő közötti arany középutat - a 7,2-es, enyhén lúgos pH-értéket. A legtöbb ember szervezete savas kémhatású (7 alatti), így a célunk, hogy áttereljük őket arra a pontra, ami az egészségük számára optimális.

Egészség Egyszerűen

Az egészség egyik legfontosabb mozgatórugója a hidrogén molekulában keresendő. Sőt, a pH rövidítés is a hidrogén erejére utal (power of hydrogen). A test savasságának ellensúlyozására a vezető termékünket a H-500 (molekuláris hidrogént) ajánljuk. A lúgosságot elősegítő ásványi anyagok elősegítik a kiegyensúlyozott belső környezet megteremtését. Ezzel semlegesítik a sejteket károsító molekulákat, amelyeket szabad gyököknek nevezünk, emellett hidratálják és egészségesen tartják a sejtjeinket.

Küldetésünk

A belső és külső szépség a Coral Club egyik fő célja. Arra törekszünk, hogy ezt termékeink és az Egészséges élet fogalma segítségével, amely hatékony rendszert ajánl a szervezet egészségének megőrzésére és a szervezet energiájának növelésére, megvalósítsuk. 

A vállalat tevékenységének alapja az életminőség javításának és az egészség megőrzésének szándéka. Éppen ezért, számunkra az egészséges életmód népszerűsítése a legfontosabb.

Meggyőződésünk, hogy a belső szépség és a körülöttünk levő szépség életmódunk közvetlen következménye, éppen ezért úgy véljük, hogy csak akkor tudjuk megváltoztatni magunk körül a világot és igazán élvezni gazdagságát és sokféleségét, ha a változtatást magunkkal kezdjük.

Ez a mi küldetésünk: Tegyük szebbé a világot!

 

Megnézem a termékkel kapcsolatos tapasztalatokat>>>

Kíváncsi vagyok az orvosi tájékoztatóra>>>

Hidrogén
Forradalmian Új termék!
        
  Molekuláris Hidrogén
Kapcsolat

Margaréta Biobolt

6000 Kecskemét Margaréta u. 19.
(Széchenyi város, Margaréta otthonnál)
 
Villám Erika
Tel: +36-30/985-95-94
E-mail: erikavillam@gmail.com


Nyitvatartás:
H - P:
9.00 - 18.00-ig
Szo:
9.00 - 12.00-ig