Termékek Menü

Ez lehet az étrended egyik legfőbb problémája!

2017. 10. 05. 14:39:58

A rostok hiánya!

Általánosságban elmondható, hogy a feldolgozott étel nem más, mint tápanyag nélküli „üres kalória”. Ezeket az ételeket a magas cukor-, só-, zsírtartalom, a nátrium-glutamát, a fűszerek és a különféle élelmiszer adalékok miatt ízletesnek találjuk.

A gyártóknak megéri az íz és az aroma feljavítása, hiszen ezeknek köszönhetően költenek rá a fogyasztók. A mesterséges étel nem szimplán finom, hanem „szuper finom”, aminek nagyon nehéz ellenállni. A természetes élelmiszerek ezek után már nyersnek és íztelennek tűnhetnek.

Ezek után nem csoda, ha túl sokat eszünk.

AZ EREDMÉNY: vitamin-, ásványianyag- és rosthiány, az ennek következtében kialakuló túlsúly, magas vércukorszint, magas koleszterin, emésztési problémák, anyagcserezavar, a mérgek és salakanyagok felgyülemlése.

A továbbiakban apátia, letargia, bőrproblémák, fáradtság, depresszió alakul ki, amit mi ismét csak „finom és ártalmatlan” nassolással kezelünk.

A ROST a bélrendszer hasznos mikroflórájának alapvető tápanyaga.
A bélrendszer normális működése előfeltétele az erős immunrendszernek és a megfelelő anyagcserének, azaz az egészségnek, vitalitásnak, a fiatalság és a szépség megőrzésének.

A rostok fenntartják a bélrendszer hasznos élőflórájának egyensúlyát, stimulálják a béltraktus mozgását, segítik a mérgek, a rossz koleszterin és más anyagcseretermékek kiválasztását, védelmet nyújtanak a vércukor hirtelen ingadozása ellen, segítenek a helyes testsúly megtartásában.

Kutatások támasztják alá, hogy a rostok fogyasztása (ajánlott napi mennyiség 20 g) csökkenti számos megbetegedés előfordulási valószínűségét és növeli a várható élethosszt. Napi 25 grammnál több rost fogyasztása 22%-kal csökkenti az idő előtti elhalálozás előfordulását, valamint 24-56%-kal csökkenti a szív- és érrendszeri, a fertőzéses és a légzőszervi betegségek kialakulásának kockázatát.

HOGYAN SEGÍTENEK a rostok a FOGYÁSBAN vagy a testsúly szinten tartásában?
A rostok segítik a bélrendszer normális működését, rendszeres kiürülését.
Ezen kívül az oldható rostok vízzel érintkezve géles állagot vesznek fel, ami a jóllakottság érzetét kelti – felesleges kalóriák bevitele nélkül. Pontosan ezen alapszik a karcsúsítást vagy súlycsökkentést segítő termékek hatása.
A fontos, hogy ne felejtsünk el vizet inni!

Ha a rostokat nem tudod kellő minőségű ételekkel bevinni, vagy az időhiány miatt ez nem szokott összejönni, van egyszerű és gyors megoldás a megfelelő rost bevitelre.

Boltunkban kapható a Daily Delicious HI-FIBER nevű készítmény, ami kiegyensúlyozott étkezési rostforrás a bogyós gyümölcsök markáns ízével. Egy rost, ami még finom is!
TULAJDONSÁGOK:
- Normalizálja a bélrendszer mikroflóráját
- Segít alacsonyan tartani a koleszterin- és a vércukorszintet
- Csökkenti az elhízás veszélyét

ALAPÖSSZETEVŐK
1. Az oldható rostok (almarost és almapektin, guargumi, gumiarábikum, inulin, glükomannán) nagy mennyiségű vizet képesek megkötni, amivel gélszerű masszát képeznek. Ez a massza egyfelől védi a gyomor és a bél nyálkahártyáját, másrészt segíti a mérgek és salakanyagok kiürülését a szervezetből. Ezen felül a gyomrot megtöltve a jóllakottság érzését kelti, ezzel csökkentve a túlsúly kialakulásának veszélyét.
2. A nem oldható rostok (cellulóz, rizskorpa) aktiválják a belek perisztaltikus mozgását és gyorsítják az étel áthaladását a bélcsatornán. A nem oldható rostokat a szervezet nem emészti meg, de a durvább rostszálak, mint egy kefe, tisztítják meg a bélfalakat. Az ilyen tisztítás eredményeképpen javulnak az anyacsere folyamatok, és hatékonyabbá válik a tápanyagok felszívódása.
3. A glutamin – ún. feltételesen esszenciális aminosav, ami nemcsak a fehérjeszintézisben játszik fontos szerepet, de kulcsfontosságú a bélrendszer szerkezetének és működésének fenntartásához is. Ez különösen igaz akkor, amikor sérül az emésztőrendszeri nyálkahártya (pl. bélirritáció szindróma esetén).
4. Az aloe vera gél védőbevonatot képez a gyomor és a bél nyálkahártyáján, csökkentve ezzel a nyálkahártya irritáció kialakulásának veszélyét, segíti a hasznos bélflóra fejlődését, az anyagcserét, az emésztés folyamatát, hatékonyabbá teszi a tápanyagok felszívódását.

Egy adag HI-FIBER tápértéke mindössze 25 kcal! 30 adagot tartalmaz.

Ára: 7315.-Ft (árváltozás jogát fenntartjuk)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír