Termékek Menü

LAVYL termékek

Lavylites termékcsalád

Hogyan juthat hozzá a termékekhez? Megmutatom Önnek! Csupán pár kattintás!


Lavyl termékek:

A cél olyan, hatásaiban és alkalmazásában széles spektrumú készítmény létrehozása volt, mely előállításának technológiájában, továbbá extrém hatóerejében radikálisan szakít az eddig ismeretes módozatokkal és eljárásokkal.

A létrehozott anyag-komplex különleges tulajdonságokkal és szerkezettel bír. A készítmény felszívódó képessége és hatása rendkívüli, egyben a kezelt felület környezetében hatóanyag-burkot hoz létre, így újabb dimenzióban fejt ki megelőző hatást.

Az emberi szervezet öngyógyító és fájdalomcsillapító mechanizmusaival együttműködésben fejti ki összetett hatását.

Laboratóriumi vizsgálatokkal igazoltan megdöbbentően széles spektrumú baktériumölő, továbbá gombaölő hatást és vírus inaktiváló képességet mutat, ugyanakkor rendkívüli erejű gyulladásgátló is egyben.

Egyedi és különleges:

  • Világújdonság a jogvédett kivonatolási technológia
  • Saját találmányú nanoeffektorok alkalmazása
  • Humánhormon aktivációs hatás
  • Rendkívüli hatóanyagszállítási sebesség

Solvyl termékek:

Az iparosodás korszakától számíthatóan egyre megoldhatatlanabbnak tűnő népegészségügyi probléma a toxikus fémszennyezés. Számtalan súlyos és igen nehezen kezelhető megbetegedés igazolt alapja.

A fejlesztés célja olyan különleges képességű készítmény létrehozása, mely a terheltség csökkentésével megelőz és könnyen kezelhető, a szisztémás megoldásokat esetenként feleslegessé teszi, vagy kiegészíti.

Az eredmény rendkívüli és gyökeresen újszerű. A nanotechnológiával konstruált készítménycsalád a lerakódást megelőzi, a már deponált toxikus nehézfémeket felszabadítja, inaktiválja, és kiszállítja a szervezetből. Teljesen egyedivé teszi, hogy akár külsőlegesen is használható, nanoeffect anyagai a szövet mélyére hatolva végzik el feladatukat.

Exyol termékek:

A cél olyan kozmetikai széria létrehozása volt, mely egyesíti a nanotechnológiás fejlesztések és az őssejtkutatás eredményeit.

Új gondolat, megközelíthetetlen eredmények: a saját találmányú növényi őssejtkivonatolási technika és a szabadalmas nanoeffektorok együttes használata extrém hatásfokú bőrregeneráló képességet mutat.

Bővebb és részletesebb információk a termékekről...

Bővebb információ az orrsprayről...

További érdeklődés telefonon!

Villám Erika - természetgyógyász 30/985-95-94

Tartalomhoz tartozó címkék: bioboltmenü