Termékek Menü

SAVTALANÍTÁS – 3. rész

2015. 07. 31. 13:32:59

Immunrendszerünk legnagyobb része a belekhez kötődik, ezért olyan fontos a belek tisztítása. A túlsavasodás és az elsalakosodás megbénítja az immunrendszert. Tehát nem a vírusok és a baktériumok miatt betegszünk meg, hanem azért, mert a leterhelt immunrendszer nem képes megbirkózni velük. Ez a rákos sejtekre is igaz, amelyek naponta létrejönnek a testünkben, de csak savas közegben tudnak fejlődni.

De az is tattósan gyengíti az immunrendszerét, ha valaki állandóan rosszkedvű, negatívan gondolkozik és pesszimista beállítottságú. Ezzel ugyanis állandó savas közeget teremt és öntudatlanul árt minden egyes sejtjének.

Minden negatív gondolat befolyásolja immunrendszerünk működését. De azzal is megterheljük az immunrendszerünket, ha olyasmire kényszerítjük magunkat, amit a lelkünk mélyén elutasítunk, ha agyonhajszoljuk magunkat vagy aggódunk valami miatt. Így még a legapróbb bosszúság is további negatív hatást gyakorol az immunrendszerünkre és ezzel az egész egészségi állapotra.

A nyári allergiás szezonra már most kell elkezdeni felkészülni. Nem az utolsó pillanatban kell kapkodni és nem a tüneteket kell csökkenteni, hanem meg kell akadályozni, hogy előjöjjön.

Elengedhetetlenül fontos hogy meghatározzuk a savtátuszt, hogy adott esetben segítséget nyújtsunk e téren is.

Ha szeretné tudni, hogy Ön el van e savasodva, akkor vizeletből ez megnézhető. A vevőinknek ezt a vizsgálatot ingyen el szoktuk végezni. Reggeli első vizetlet kell hozzá, de ha éjszaka is fel kell kelni vizeletet üríteni, akkor minden éjszakai vizeletből kell minta, mert nem lehet tudni, hogy a vese hány órakor hozta ki legkoncentráltabban a savakat. A mintát lehetőleg ne gyógyszeres dobozba tegyék.

Minden allergiás reakciónál kiválasztódik a hisztamin nevű hormon, amely szódabikarbóna-termelésre ösztönzi a gyomor sejtjeit, hogy a test úrrá lehessen a benne lévő savakon.

Frissen előállított lúgos víz kapható a boltunkban, 60.-Ft/literje.

Érdeklődni:

Villám Erika

30/9-85-95-94

Tartalomhoz tartozó címkék: hír