Termékek Menü

Tudta-e? Víz 4. Rész

2015. 07. 30. 15:00:21
Tudta-e? Víz 4. Rész
HOGYAN TISZTÍTSUK MAGUNKAT?
Akinek már a 3-ik részben említett megbetegedése van, vagy éppen ezeket el szeretné kerülni, ajánlatos frissen előállított „0” keménységű (a vezetékes víz 17-18 -as a keménységű), vagyis lágy, ionizált lúgos vizet fogyasztania.
Ez a víz nem tartalmaz szervetlen kalciumot és magnéziumot. 

Hígabbá teszi a testfolyadékot, feloldja a lerakódott mérgeket, savakat és intenzívebben viszi ki a szervezetből, mint bármilyen más folyadék, miközben nem mossa ki a szerves anyagokat. A kalciumot és magnéziumot táplálékkal kell pótolni!

EGYÉB MEGOLDÁSOK:

- A szervezet tisztítására alkalmasak még a gyógyteák is. Itt elsősorban Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember teáira hívom fel a figyelmet, aki csak a vadon termett növényekkel dolgozik. Ezeknek magasabb az alkaloid tartalma, mint a termesztett növényeknek, hatásuk így erőteljesebb.
Ma már nem kötelező a gyógynövényeket bevizsgáltatni, ezért a zacskóban „bármi” is lehet. Gyuri bácsi teáihoz adja a nevét!

- Prof. Dr Dávid Tamás által ajánlott COD tea szintén kiváló tisztítója és méregtelenítője a testnek.

- A friss csírákról se feledkezzünk meg. A picinyke csírákban 1000-1500 szoros hatóanyag van, mint egy kifejlett növényben. Ezek között is vannak mészoldó és tisztító hatásúak.

A BOLTUNKBAN EZEK MIND KAPHATÓAK! A VIZET A HELYSZÍNEN FRISSEN ÁLLÍTJUK ELŐ!
Tartalomhoz tartozó címkék: hír