Termékek Menü

Vöröshere csíra

A lucerna csírával képesek felerősíteni egymás hatékonyságát. Érdemes kihasználni ezt a tulajdonságukat! Így 40 %-kal válnak hatékonyabbá a növények a szervezet számára. Ez nem kevés. Készülhet egy keverék, amely kifejezetten erre a tulajdonságra épül, ekkor retek is található benne.

A vöröshere az összes nyomelemet tartalmazza, amire szüksége van a szervezetünknek. Szeretném még egyszer kihangsúlyozni, az összest! Azért fontos, mert gond nélkül be tud épülni a szervezetbe. Minden kis puzzle darabkának meg van a helye.

- Elsősorban ezért javasolt ízületi és reumás bántalmak csillapítására.

- Táplál, erősít, tisztítja a vért.

- Képes ugyanúgy bevonatot képezni a gyomor- és bélfalon, mint a lucerna csíra.

- Görcsoldó, ez az ásványi anyagok miatt van. Gondoljunk a lábszáron jelentkező ikra görcsre, ami ez esetben Ca-hiány. Oldja az izomfájdalmakat, élénkíti a keringést.

- Hurutos betegnél erős nyálkaoldó.

- Szintén a magas ásványi anyag tartalma miatt termékenység fokozó. A "baba" szívesebben tapad meg a nyálkahártya falon ideális körülmények között.

- Energetizál.

- L - borostyánkősavat tartalmaz, valamivel kevesebbet, mint a lucerna.

- Olyan elváltozásoknál, amelyek nem jóindulatú folyamatok, hatékony növény lehet! Elsősorban az enzim tartalma miatt, hiszen minden munkát enzimek végeznek a szervezetünkben. Itt elsősorban a kiválasztó enzimek munkája dominál. A beteg sejtek által termelt méreganyagot tudják eltávolítani a szervezetből. Hetente szükség van 400-500 g-ra. A rákos sejtek egyébként sem szeretik az élő növényeket. Nem tudnak vele mit kezdeni. Visszafelé táncolnak. Nem képesek szaporodni. Nem táplálékuk!

- A májban lévő káros zsíranyagcsere lerakódást (zsírmáj) heti 100 g vöröshere csíra 4-5 hónap alatt képes feloldani a benne levő növényi hormonok segítségével.

Tartalomhoz tartozó címkék: csira,buzafu