Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Boltunkról

Boltunkról

  • Önt és kedves családját hozzásegítsük az egészséges táplálkozáshoz.
  • Különös figyelmet fordítunk, hogy minőségi termékeink legyenek.
  • Egyedi igény esetén beszerezzük a kívánt terméket, ha még nincs a boltunkban.
  • Személyes tanácsadás a betegséggel vagy termékkel kapcsolatban.
  • Ingyenes parkolási lehetőség közvetlen a bolt előtt.
  • Lyoness partnerek vagyunk.

A bolt 2009 márciusában nyílt Kecskeméten a Széchenyiváros – Hollandfalu régióban, a Margaréta Otthonnal szemben. 
Azzal a céllal, hogy a város forgatagából hozzánk betérő, békés szigetként, sok Embernek segítsünk a testi-lelki-szellemi feltöltődés mellett az egészséges táplálkozás terén, mindezt saját személyes tapasztalatunkból és természetesen megfelelő árukészlettel.

Lehetőségeinkhez képest segítsünk mindazoknak, akik vagy saját elhatározásból döntöttek a reformtáplálkozás mellett, vagy pedig betegség következtében szükséges valamilyen speciális összetételű táplálékot fogyasztaniuk.

Üzletünkben természetesen gondoltunk a lisztérzékenyekre, a tejérzékenyekre és a cukorbetegekre is.
Árukészletünket a vevőink igényeinek megfelelően folyamatosan bővítjük. Igyekszünk az egyedi kéréseknek is eleget tenni, illetve tanácsot adni az általunk forgalmazott készítményekkel kapcsolatban.

Bármilyen kérdésüket, kérésüket szívesen vesszük az erikavillam@gmail.com címünkön, vagy személyesen megkereshetnek bennünket.

"Nincs olyan rákkeltő organizmus, vírus, baktérium, gombásodás, élesztő, féreg vagy bármi más, aminek esélye lenne a fennmaradásra egy egészségesen működő szervezetben." /Dr. James P. Cima

Az egészség a legnagyobb kincs, amelyet az ember magáénak tudhat.

Éppen ezért rendkívül fontos, hogy milyen ételeket fogyasztunk, milyen alapanyagokból főzünk és azt sem szabad a véletlenre bízni, hogy mit iszunk. Bioboltunkban nem kizárólag bio árukat vásárolhat, hanem olyan egészséges termékeket is, amelyek ugyan nem ellenőrzött gazdálkodásból származnak, de fogyasztásukkal javíthat egészségén, mivel káros anyagokat nem juttat velük szervezetébe.

Természetes élelmiszerek kontra iparilag előállítottak:

Egyetlen példán keresztül szeretnénk bemutatni annak kiemelt szerepét, hogy milyen különbség van a természetben eredeti formában megtalálható és felhasználható élelmiszerek, és a káros anyagokkal, tartósítószerekkel telenyomott „ehető mérgek” között.

Só: Különféle sókat emelhetünk kosarunkba az üzletek polcairól, és rengeteg ételhez, körethez, salátához használjuk. Bele sem gondolunk abba, hogy milyen káros anyagokat juttatunk a testünkbe fogyasztásával, holott az egészséges sóra szervezetünknek szüksége van. A közönséges asztali só alapvetően egy ipari melléktermékamely az eredeti 84 elemmel szemben csak kettő maradékot (nátrium és klór) tartalmaz. Ezzel szemben létezik egy fajta só (himalájai só), amely fogyasztásával vegyszerek és káros anyagok nem kerülnek a szervezetbe, ellenben mind a 84 ásványi és nyomelemet tartalmazza. Íze teljesen megegyezik az asztali sóéval, hatása azonban teljesen más!

A fenti példával azt szeretnénk illusztrálni, hogy alapvetően mindent a természetben is megtalálható formájában lenne előnyös elfogyasztani. Valamennyi termékből (liszt, só, ketchup, majonéz, fűszerek, rizs, édességek, vaj, …) kapható egészséges változat. Tapasztalatainkra hagyatkozva állíthatjuk, hogy a legtöbb egészséges termék fogyasztására való átállás észrevehetetlen, ízük szinte nem is különbözik a megszokottól, sőt egyes termékek egészséges változata sokkal ízletesebb és táplálóbb.

Az egészségtudatos ember nemcsak akkor gondolkozik el az életmódváltáson, amikor már komoly betegség ad rá okot, hanem megelőzés céljából fogyasztja a természetes alapanyagokból készült ételeket. Tudatában van annak is, hogy a biotermék jóval táplálóbb, mint a szokványos élelmiszer, teljes értékű, így az ahhoz viszonyított ár érték aránya bárki számára megfizethetővé teszi. A gyógyítás mindig sokkal drágább a megelőzésnél. Miért ne figyeljünk hát oda arra, amit fogyasztunk!

Célunk, hogy Önt és kedves családját hozzásegítsük az egészséges táplálkozáshoz, biztosítsuk a lehető legszélesebb választékot, amelyből ízlése szerint válogathat. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy az egészséges táplálkozást és életvitelt követők, úgy az élelmiszerek és az italok, mint a naturkozmetikumok (kizárólag természetes alapanyagú kozmetikai áruk) és az egyéb termékek területén is megtalálják a számukra legkedvezőbb minőséget. Boltunkban tehát minden alapvető élelmiszert és italt, kozmetikumokat, sőt könyveket is megvásárolhat.

Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy bármilyen terméket, amelyet szívesen fogyasztana, de jelenleg még nem találja kínálatunk között, jelzését követően a lehető legrövidebb időn belül beszerezzük, így már az ezzel bővült kínálatból válogathat.

A termékek oldalon tekintheti meg, hogy milyen termékekkel segíthetjük hozzá az egészséges életvitelhez. Termékeink listája, a teljesség igénye nélkül.

Tartalomhoz tartozó címkék: bioboltmenü