Termékek Menü

Ezüst kolloid

Az univerzális antibiotikum

A legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum, melyet az emberiség ismer.

Boltunkban megvásárolható: 200 ml/1000 Ft.

Mi az ezüst kolloid?

Az ezüst kolloid egy olyan elektro-galvanikus eljárás eredményeképpen jön létre, mely során a szubmikroszkópikus (1.26 Angstrom/.00001 mikron nagyságú) ezüst részecskéket egy nagyobb darab 99.999-es, igen tiszta ezüstből vízben oldanak. A részecskéket szuszpenzióban tartja az atomok enyhe elektromos töltése. Apró részecskék formájában az ezüst könnyebben hatol be a szervezetbe.

Az ezüst egy erős, természetes profilaktikus/ antibiotikus szer, melyet évezredek óta használnak az emberek, anélkül, hogy bármiféle mellékhatása lenne. Az ezüst megbénítja azokat a bizonyos enzimeket, melyeket az egysejtű baktériumok, gombák és vírusok oxigén felhasználó anyagcseréjük során használnak. Így azok megfulladnak. Nem ártalmasak viszont az emberi enzimekre, sem pedig az emberi szervezet bármely részének vegyi egyensúlyára. Az ezüst felszívódása nagyon lassú folyamat. Mindenféle kórokozó szervezetet hatástalanít hat perc, vagy még annál is rövidebb idő alatt. Az ellenálló képességek nem tudnak kifejlődni. A szervezetünk nem szokik hozzá. A kolloid ezüst egyaránt gyógyszer és megelőzés mindennemű fertőzéssel szemben. A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetben olyan, mintha egy kiválóan működő második immunrendszer volna bennünk. A homeopátiában a legfontosabb szerek egyike - szédülés, kötőhártya-gyulladás, a fejbőr viszketése, hasgörcs, puffadás, fejfájásra ha az félelemre vagy idegességre vezethető vissza.

Hogyan hat?

Az ezüst kolloid hatástalanítja azt az enzimet, amit az egysejtű baktériumok, gombák és vírusok használnak anyagcseréjük során. Az antibiotikumoktól eltérően nincs ismeretünk rezisztens törzs kialakulásáról. Valójában az antibiotikumoka baktériumoknak és gombáknak csak körülbelül tucatnyi formája ellen hatnak a vírusok ellen pedig egyáltalán nem.

Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha kolloid ezüst akár csak apró nyomokban is jelen van. A Silver Institute kutatásai is azt támasztják alá, hogy az ezüst kolloid több mint 650 kórokozó ellen hatásos. A tesztek azt igazolják, az ezüstnek a vékonybélben történő magas felszívódása miatt, hogy a vastagbélben élő szervezetbarát baktériumokat ez nem érinti. Az ezüst segíti a magzat fejlődését, növekedését, egészségesebbé teszi, megkönnyíti a szülést és a lábadozást. Laboratóriumi tesztek igazolják, hogy minden baktérium, vírus és egysejtű gomba elpusztul hat perces érintkezés után. Minél több ezüst van a szervezetben, ez az érintkezés annál gyakoribb és gyorsabb lesz.

Mikor használjuk?

Íme néhány azok közül a betegségek közül amelyek esetében az ezüst kolloid kezelés eredménnyel járt:

Pattanás, allergiák, krónikus kimerültség, megfázás és influenza, kötőhártya-gyulladás, agyhártyagyulladás, vírusos vagy gombás eredetű parazita fertőzések, tüdőgyulladás, reuma, ótvar, skarlát, szem- fül- száj- és torokgyulladás, vakbélgyulladás, ízületi gyulladás, vérben lévő élősködők, bubópestis, égések (az ezüstkolloidos kezelés egyike azon kevés gyógymódoknak amelyekkel súlyos égési sérülteket életben lehet tartani), a rák egyes fajtái, Candida fertőzés, kolera, cukorbaj, gonorrhea, szénanátha, herpesz, lepra, leukémia, bőrfarkas, nyirokérgyulladás, lyme kór, malária, bőrrák, szifilisz, toxemia, lábfagyás, valamint mindenféle vírusok, szemölcsök és gyomorfekély.

A kertben

Hasznosnak bizonyulhat az ezüstkolloid a kertben is, mivel lehet növények bakteriális gombás és vírusos betegségeit is gyógyítani vele. Egyszerűen permetezzünk ezüst kolloidot a levelekre és a talajra.

Nyaraláskor

Amellett, hogy a legfontosabb elsősegélynyújtó szer, használhatjuk ivóvíz fertőtlenítésre is. Ne induljunk el nélküle nyaralni!

Háziállatok

Ezüst kolloidot az állatgyógyászatban is használnak, például égések, marások, harapások és fertőzések gyógyítására, valamint hatásos gyógyszere a kutyák parvo vírusfertőzésének.

Mit nem csinál az ezüst kolloid?

- Nincs kölcsönhatásban más gyógyszerekkel.

Nem ingerli a gyomrot, sőt segíti az emésztést.

Nem csípi a szemet.

Az elmúlt száz év orvosi szakirodalma nem említ az ezüst kolloid szájon át Való, vagy intravénás használatából eredő mellékhatásokat.

Az ezüst kolloidot sikerrel használhatják a legnehezebb gyógyítási körülmények között is.

SZOKÁSOS HASZNÁLATA

Belső használatra, szájon át a 200 ml-es tárolóból felrázás után:

1) Négy-hat napon át napi egy evőkanállal javasoljuk fogyasztani, majd ezután naponta fél teáskanállal ajánlott felnőtteknek (gyermekeknek pedig testsúlyuknak megfelelő mennyiségben)

2) A vizet megtisztítja, ha hozzáadunk egy evőkanállal 3-4 literhez, alaposan összerázzuk, összekeverjük majd várunk hat percet, utána fogyasztható. Szinte íztelen, naponta 1 litert is fogyaszthat belőle, különösen étkezéshez, mivel nagyszerű emésztést segítő szer, megakadályozza a puffadást. Ideális élelmiszer tartósító.

Semlegesíti a fogszuvasodást, megszünteti a kellemetlen leheletet. A kolloid megszünteti a rossz szájszagot, mert elpusztítja a baktériumokat mélyen a torokban és a nyelvháton is, fogfájás, szájfáj ás, bakteriális irritáció csökken tőle, szájöblítő szerként gargarizáló szerként is használható. Műfogsorát ebben áztassa!

Más gyógyszerészeti szerekkel ellentétben a kolloid ezüst soha nem teszi lehetővé az ellenálló kórokozófajták tenyészését.

(Javasolt hígítási arány ezen esetekben egy evőkanállal 3-4 literhez.)

A fentieken kívül:

Több ezer alapvető felhasználási módja van ennek az olcsó, szagtalan, íztelen, színtelen, teljességgel enyhe és könnyen előállítható, erős, fertőtlenítő- és gyógyító szernek.

A hangsúly azonban a fertőzések megelőzésén van. SOHA nincsenek mellékhatások. SOHA nem árt a májnak, vesének vagy más belső szervnek. Senki nem adagolta még túl, tekintet nélkül a mennyiségre, mivel nem allopatikus (ellenszervi) anyag.

Gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás megbetegedéseket, a tüdőgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertőzéseket, légzőszervi és orrüregi fertőzéseket.

Az alábbiakban néhány olyan felhasználási terület amelynél a keverési arányra is javaslatot teszünk:

3) Használja konzerváláskor, tartósításkor, befőzéskor.

A tej nem fog megromlani, megerjedni, tönkremenni, tőle. Adja gyümölcslevekhez. Tegyen a főzővízbe belőle!

(Javasolt hígítási arány ezen esetekben egy evőkanállal 1 literhez.)

4) Használja a mellékelt üveget a szórófejjel együtt(egy evőkanállal 1/2 liter vízzel hígítva).

Fújja be a hűtőbe, mélyhűtőbe és élelmiszertároló tartályok belsejébe! Fújja rá felnyitott lekvárok, zselé és fűszertartók tetejére, valamint a zárókupakok belsejébe, mielőtt visszazárná őket! Öblítse ezzel a gyümölcsöt, zöldséget, mielőtt tárolná vagy felhasználná őket!

5) Használja úgy, mint hidrogénező szert pörsenésekre és pattanásokra.

Alkalmazza közvetlenül vágott sebekre, horzsolásokra és nyílt sebekre, esetleg tegyen pár cseppet egy kis kötszerre, sebtapaszra, - hogy lerövidítse a gyógyulási időt - a tapaszt viselheti szemölcsökön, Vágott sebeken, horzsolásokon vagy nyílt sebeken, vagy pedig ecsetelje be az ekcémáját, vagy olyan viszkető felületeket, mint pattanás, szúnyogcsípés vagy más bőrbetegséget. Használja fültisztító pálcikára téve szem- és fülfertőzések körömágyi, lábujjköröm- és fülgombásodás ellen.

6) Fújja a lábujjak közé, combhajlatba, hogy megszüntesse a bőrviszketést, lábujjak közti kipállást, a gombás fertőzéseket, kiütéseket. Csökkenti a korpásodást, a psoriasist, bőrviszketést, stb.

A bőrkiütések, egyes szemölcsök, tyúkszemek eltűnnek, ha a kolloidot a test felületére fújják fürdés után. (Használja a mellékelt üveget egy evőkanállal 1/2 liter vízzel hígítva).

7) Készítsen (egy evőkanállal 1/2 liter vízzel hígítva) oldatot.

A háztartásában biztosan van használaton kívül olyan flakon szórófejjel együtt amelyet feltölthet az ezüst kolloiddal. Figyeljen arra, hogy frissen töltse fel, minden használat előtt adjon hozzá még fél kanálnyit a koncentrátumból ha nem sötét színű a flakon anyaga.

Fújja be a növények leveleit, hogy megakadályozza a gombásodást, penészedést, rothadást és még nagyon sok más növényi megbetegedést.

Megszünteti a növényi rozsdát és penészt, valamint a fa korhadását.

Keverjen egy keveset vágott virágok vizébe a vázába!

Elpusztítja a nemkívánatos mikroorganizmusokat a virágföldben és öntözőrendszerekben.

8) Adja fürdővízhez, használj a intim tusként, beöntésként, orrspray-ként. Adja hozzá mosogatóvízhez, takarító- és felmosó oldatokhoz, stb. Használja rendszeresen mosáshoz az utolsó öblítővízben, és mindig mielőtt becsomagolná a szezonálisan használt ruhákat. A nedves ruhák, törülközők és mosdókesztyűk nem fognak megsavanyodni vagy megpenészedni.

(Használja egy evőkanállal 1/2 liter vízzel hígítva.)

9) Kezelje vele az úszómedencéket, szökőkutakat, párologtatókat, Jacuzzikat, forró fürdőket, fürdőkádakat, mosogatógépeket, tornatermi lábmosókat, valamint a lábtörlőket a fürdőszobában és tusolókban! Fújja be a cipők belsejébe, az óraszíjakra és kesztyűkbe. Kezelje ezzel a tusolófülkét, fürdőkádat, medencéket és kutakat, edényeket, borotvákat, hogy elkerülje az egysejtűek elterjedését. Megelőzi a szőnyegek, függönyök,tapéták penészedését. Törölje át a vezetékeket és szellőzőnyílásokat, hogy megelőzze a baktériumok megtelepedését bennük. Tisztítsa meg a telefonkagyló beszélőjét, a pipaszárat, fejhallgatókat, hallókészülékeket, szemüvegkeretet, hajkeféket, fésűket, szivacsokat! Kitűnő pelenkára és pelenkakiütésre.

Tisztítsa ezzel a WC-ülőkét és kagylót, csempeburkolatot, mosogatót, ajtófogantyút! Eltünteti az átható szagokat.

Öblítse ezzel a járóképtelen betegek párnahuzatait, lepedőit, törülközőit és ágytakaróit!

(Használja egy evőkanállal 1/2 liter vízzel hígítva.)

10) Fújja be az állatok fekhelyét, majd hagyja megszáradni!

Keverjen egy keveset az állatok vizébe, madárfürdetőbe stb.

Ecsetelje be az állatok gombás fertőzéseit, viszkető felületeket vágott sebeket, horzsolásokat vagy nyílt sebeket, Spray segítségével permetezze be az állatok szőrzetét, bőrét. (Használja a mellékelt üveget hígítás nélkül.)

Azt fogj a tapasztalni, hogy egy ezüst-kolloidot tartalmazó spray az egyik leghasznosabb fertőtlenítő és egészség megőrző eszköz a környezetében.

Az itt közölt információk régi és mai gyógyszertani és egyéb feljegyzéseken, orvosi kutatásokon, alkalmazásokon alapulnak.

Minden gyártó, forgalmazó és fogyasztó véleménye együttesen megegyezik abban, hogy a kolloid ezüst a leghatékonyabb természetes alapú bacilusvadász.

Kívánjuk, hogy Ön is ugyanilyen jótékony hatást, eredményt tapasztaljon a kolloid ezüst szedése, alkalmazása során. Figyelmébe ajánljuk, hogy a különféle egyéni egészségi tényezők és anyagcsere-különbségek ennek a formulának a hatékonyságát is befolyásolják. Egyéntől függően tehát különböző mennyiségek bevitele szükséges a kívánt hatás elérésének érdekében. Előfordulhat, hogy egyeseknél hamarabb, másoknál később érzékelhetőek az eredmények.

Tartalomhoz tartozó címkék: bioboltmenü