Termékek Menü

Közönséges galaj teakeverék 50g (Pajzsmirigy tea)

Ár:
2.200 Ft
Egységár: 44,00 Ft/g

Leírás és Paraméterek

Szabó Gyuri bácsi (bükki füvesember) teái

Közönséges galaj teakeverék 50g (Pajzsmirigy tea)

A pajzsmirigy hormonja szinte valamennyi szervünk működéséhez szükséges, szabályozza anyagcserénket, így hiánya vagy túltengése bajt okoz.

A pajzsmirigy betegségei az alul- illetve túltermelés. Az alulműködés ill. hormonhiány tünetei a fáradékonyság, aluszékonyság, a haj és a bőr szárazsága, általános gyengeség. Következménye a szívfrekvencia csökkenése, magas koleszterinszint, székrekedés, hízás, lelassuló mozgás, izom- és ízületi fájdalmak. Ezek a betegek hajlamosabbak a cukorbetegségre is. 

túlműködés esetén mindezek ellenkezője történik: túlzott idegesség, álmatlanság, hasmenés, szapora szívműködés, fogyás lép fel, mint kísérő tünet.

Akár alul- akár túlműködik a pajzsmirigy, eredményesen használhatók a működést szabályozó gyógynövények. Köztudomású, hogy az azonos célra használható gyógynövények összekeverve erősítik egymás hatását.

 
Ezért készült el a Közönséges galaj teakeverék (Pajzsmirigy tea) mindazokból a növényekből, melyekkel a pajzsmirigy problémákat kezelhetjük.

A Közönséges galaj teakeverék (Pajzsmirigy tea) összetétele: közönséges galaj virágos hajtás, szurokfű hajtás, citromfűlevél.

Fogyasztása: a Közönséges galaj teakeveréket (Pajzsmirigy tea) napi egy csészével ajánlunk fogyasztani mindkét esetben a következő módon: a nap folyamán egy-egy korty teával gargarizáljanak jó mélyen hátrahajolva, utána nyeljék is le a teát. Mivel a pajzsmirigy hormon pótlása a cél, és mivel a szervezetünk a nap folyamán kisebb-nagyobb mértékben termeli és hasznosítja a hormonokat, ilyen fokozatos fogyasztást javaslunk.
Ha göb is van a pajzsmirigyen, arra éjszakára tegyék rá dunsztkötésben a felhasznált teafüvet, csökkenti a duzzanatot.

Folyamatosan fogyasztható szünet beiktatása nélkül mindaddig, amíg a pajzsmirigy működése helyre nem áll. 

Ismert nemkívánatos hatása a keveréknek nincs. Várandós, szoptatós kismamáknak azonban csak akkor ajánljuk, ha az orvos a terhesség-szoptatás alatt is előírta a hormontabletták fogyasztását. Gyermekeknek 12 év alatt általános óvatosságból nem ajánljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!