Termékek Menü

Orvosi tájékoztató

Kezdőlap     A cégről     Termékek     Tapasztalatok     Orvosi tájékoztató     Videók     Kapcsolat     Rendelés

Szakemberek akik javasolják

Dr. József Erika

Már a 90. évek elejétől tanulja és sikeresen alkalmazza az alternatív gyógyászati módszereket. Több mint 1 éves tapasztalata van a molekuláris hidrogén felhasználásával, amellyel a pácienseinél fantasztikus eredményeket ért el.

 

 
 

Dr. Lerner Péter

Dr. Lerner Péter orvos, természetgyógyász. Az elmúlt több mint harminc évben sok mindennel találkoztam. Az egyik legutóbbi, meghatározó tapasztalat, amit Kaliforniában tanultam az élő és száraz vércsepp analízis, aminek során a legközvetlenebbül, fehéren-feketén szembesülhet valaki életmódjának sejt-szintű következményeivel. A molekuláris hidrogén számos remek tulajdonsága mellett, pozitív hatással van a vérünkre is.
 
 

Dr. Pavel Malovič , PhD, MPH

Dopping ellenőr, testnevelési intézményi és általános orvos, több mint 1 éves tapasztalattal a molekuláris hidrogén hatásaival az élsportolókon.

 
 
 

Prof. Dr. Guy Van Elsacker

A biogyógyászat szakértője és specialista a rákgyógyítás kezelésének a kutatásában, akik az utóbbi két évben az alkalikus életmód és a molekuláris hidrogén kutatásával foglalkozott.

 
 
 

Dr. Mykola Shilo

Orvos ideggyógyász, 20 éves tapasztalattal, a holisztikus szemlélet terjesztője. Több mint 20 éves tapasztalata van a hidrogén gyógyászat és az lúgosítás területén.

 
 

Dr. Zornitza Markantová

Orvosnő 10 éves tapasztalattal a patológia területén, aki a hidrogéngyógyászattal és az évezredes orvosi módszerek modern technológia lehetőségeivel való ötvözésével foglalkozik.

 
 
 

Dr. Evžen Hodulík

Idegsebész,1992 től az Esztétikai sebészet klinikáján dolgozott  Biesko Biala városában Lengyelországban. Főleg esztétikai szépészettel foglalkozott. Ezen a gyakorlaton kívül alternatív gyógyászattal is foglalkozik amely a fájdalom csökkentésére mobilitás növelésére, súlycsökkentésre és hasonlókra összpontosít. Az utolsó három évben intenzíven tanulmányozza a civilizációs megbetegedéseket is.

 
 

Elen Malá

Táplálkozási tanácsadó, az onkológiai betegekre specializálódva. Együttműködve az orvosokkal és az élsportolókkal, jelentős tapasztalatai vannak a molekuláris hidrogénnel, és az alkalmazásával az ügyfelein.

Hidrogén
Forradalmian Új termék!
        
  Molekuláris Hidrogén
Kapcsolat

Margaréta Biobolt

6000 Kecskemét Margaréta u. 19.
(Széchenyi város, Margaréta otthonnál)
 
Villám Erika
Tel: +36-30/985-95-94
E-mail: erikavillam@gmail.com


Nyitvatartás:
H - P:
9.00 - 18.00-ig
Szo:
9.00 - 12.00-ig