Termékek Menü

SAVTALANÍTÁS 6. rész

2015. 07. 31. 13:37:04

BŐRBETEGSÉGEK
A bőr 20 kilós súlyával és 2 négyzetméteres felületével a legnagyobb szervünk. A test a bőrön keresztül is próbál megszabadulni a felesleges méreganyagoktól, savaktól. Ha ez nem sikerül megfelelően, mert túl keveset izzadunk, ekcéma, pörsenés, sömör és akne jelentkezik.

További lehetséges következmények: erős kivörösödés, túl száraz és repedezett bőr, állandó viszketés, sápadt és fakó bőr, bőrhibák, mitesszerek és barna foltok. A makacs ínhüvelygyulladások, a gyomor-, bél-, és nyálkahártya-gyulladások, a csalánkiütés és a gombás megbetegedések eredete is a túlsavasodásban keresendő.

Minden ilyen tünet a test segélykiáltása. De még a súlyos bőrbetegségek  is javulhatnak vagy elmúlhatnak, amint savtalanítjuk a testünket.

A bőr láthatóvá teszi a belső helyzetet – az igazi szépség belülről fakad. Fontos tudni, hogy a bőr és a belek szoros összefüggésben vannak egymással, így minden bőrbetegségnél ügyelnünk kell arra, hogy rendben legyenek a beleink és megtisztítsuk őket.

A kollagének képezik a kötőszövetünk vázát, és gondoskodnak arról is, hogy a bőrünk sima és rugalmas maradjon. De valóssággal vonzzák a savakat és a bőrünk ennek köszönhetően veszít a rugalmasságából és idő előtt öregedni kezd. Mindezt azonban hatékonyan megelőzhetjük. Elsősorban a mindennapos bőséges bázisbevitel hoz ilyenkor gyors és látványos hatást. De a rendszeres bázikus fürdők is fokozzák az ápoló és gyógyító hatást. Erre a célra a HIMALAYA FÜRDŐSÓ-T ajánlom, amelyet 3 kg-os kiszerelésben lehet kapni. Ebből 1 kg-ot kell egy kád vízbe beletenni és 1 órát kell benne fürödni. 10-15 perc után egy lufa kesztyűvel körkörös mozdulatokkal kell ledőzsölni a bőrt, hogy a pólusok megnyíljanak és a salakanyag kitudjon áramolni. Ioncsere jön létre. A himalaya sóban lévő 84 nyomelem és ásványianyag beáramlik a bőrön keresztül a vérbe, onnan a sejtekbe, feltöltve és ápolva azokat, a savas salakanyagok, mérgek pedig távoznak. Három napos böjtkúrával megegyező méreganyagot tudunk egy fürdővel kiüríteni. A fejünket is áztassuk a vízben, hogy a fejbőrünk is tisztuljon és táplálkozzon. Fürdés után lezuhanyozunk. Ne féljünk tőle, hogy a bőrünk kiszárad. Nem fog. Gyönyörű sima lesz, mint a baba bőre. A só belülről megköti a vizet, ha kellő mennyiséget fogyasztunk belőle, szájon át.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Hidrogén
Forradalmian Új termék!
         
  Molekuláris Hidrogén
Kapcsolat

Margaréta Biobolt

6000 Kecskemét Margaréta u. 19.
(Széchenyi város, Margaréta otthonnál)
 
Villám Erika
Tel: +36-30/985-95-94
E-mail: erikavillam@gmail.com


Nyitvatartás:
H - P:
9.00 - 17.00-ig
Szo:
9.00 - 12.00-ig