Termékek Menü

Vasbor 480ml

Ár:
8.000 Ft
Egységár: 16.666,67 Ft/l

Leírás és Paraméterek

Természetes vasbor vashiány pótlásra

100%-ban természetes, alkoholmentes, magyar gyümölcskoncentrátum.
A vasbor régóta ismert természetes alternatíva vaspótlásra. Ismerje meg a 12 vörös gyümölcsöt tartalmazó gyümölcskoncentrátumunkat és váljék egészségére!

A vashiány az egyik leggyakoribb hiányállapot, főleg a nők körében. Életkortól függetlenül mindenkinek szüksége van elegendő vasra az egészsége fenntartásához.
Vashiány szempontjából legjobban érintettek a csecsemők, a kamasz lányok, az erős menstruációval rendelkező nők, valamint a terhes nők. A vérszegénység tünetei változóak, de mindenképp azonnali cselekvést igényelnek.

100%-ban természetes
Az alapanyagok itthonról, megbízható forrásból szerezzük be és 100%-ban természetesen készül.

Adalékanyagoktól mentes
A vasbor nem tartalmaz semmilyen tartósítószert és adalékanyagot sem.

Alkoholmentes és finom
A vasbor alkoholmentes és nagyon finom, Garantáltan imádni fogja.

Tokaji aszúszőlő alap
A vasbor alapja az önmagában is rendkívül egészséges tokaji aszúszem, amely ennek ellenére alkoholmentes és gyümölcsízű.

12-féle vörös gyümölcsből
A vasborban egyedülállóan 12-féle vörös gyümölcs komplex hatása egyesül. Nincs máshol ilyen komplex vasbor.
Tokaji aszuszőlő, Vörös szőlő, Fekete szeder, Fekete berkenye, Bodza, Szilva, Cseresznye, Meggy, Homoktövis, Galagonya, Csipkebogyó.

Kézműves termék
A vasbor készítését saját kezűleg végezzük. Magyar alapanyagok, magyar gyártás.

Hidegen préselt
A vasbor készítése során a gyümölcsöket hidegen préseljük, így a vasbor a maximális mennyiségű bioflavonoidokat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazza.

Folyékony forma
A folyékony étrendkiegészítők sokkal gyorsabban és hatékonyabban felszívódnak.

Vörös gyümölcsök egy üveg vasborban!
A népi megfigyelések és a legújabb kutatási eredmények alapján a vörös gyümölcsök fogyasztása előnyös lehet vérszegénység, vashiány, fáradékonyság, keringési elégtelenség, csökkent teljesítőképesség esetén is. A bennük található rezveratrol és a több ezer bioflavonoid részt vehetnek a sejtek öregedésének lassításában, a sejtosztódás szabályozásában, valamint a szív-és érrendszer egészségének megőrzésében.

Ajánlott fogyasztása: felnőtteknek napi 1-3 evőkanálnyi, 14 éven aluliaknak napi 1-3 teáskanálnyi mennyiség fogyasztása javasolt, lehetőleg étkezés előtt. Felbontás után a hűtőben tárolandó. Az üvegbe beleinni nem szabad, mert a nyálban lévő bontó enzimek kémiai folyamatot indítanak be az üvegben és megromlik. Tejtermékkel együtt nem célszerű fogyasztani!

Egy üveg vasbor 480 ml gyümölcskoncentrátumot tartalmaz, ami 20 ml napi felnőtt adaggal számolva 24 napra elegendő mennyiség.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!