Termékek Menü

Vöröskáposzta csíra

- Elsősorban az ér-eredetű, vérsejtképző illetve vegyes (többféle szövetből álló) daganatokra leghatásosabb.
- Magas vastartalommal rendelkezik.

- Vörös színe fehéríti a bőrt. Szép porcelános lesz.

- Különleges tudása van. Bőrön keresztül, verejtékkel képes eltávolítani a méreganyagot.

- Tartalmaz U-vitamint, ami bőrünk egészséges állapotát őrzi.

- Segíti a májfunkciót, a méregtelenítést.

- Csökkenti a koleszterin és triglicerid szintet.

- Fontos figyelembe vennünk a K-vitamin tartalmát. Elengedhetetlenül szükséges a véralvadásnál.

- Csökkenti a fokozott szembelnyomást. Zöldhályognál segíti a látást.

- Legaktívabb a benne található telomeráz nevű enzim, amely segíti a sejtek megújulását, lassítja az öregedés folyamatát.

- Erős gyulladáscsökkentő hatása van.

- Egy indol nevű vegyület révén a rosszindulatú sejtek szaporodásának potenciális ellenszere. Tartalmaz olyan enzimeket, amelyek blokkolják a daganat növekedését.

- Nem tanácsos túl sokat fogyasztani belőle. Mint minden káposztaféle fellazítja a székletet, okozhat gyakoribb székletürítést.

- Magas C-vitamin tartalma van. Erős antioxidáns.

- A vöröskáposzta csírája hat a személyiség zavarokra.

- Segít eltávolítani a méreganyagokat az ízületekből.

- Ásványi anyag tartalma tisztítja az agyi ereket.

- Körülbelül heti 300 g-al  tanácsos fogyasztani.

Tartalomhoz tartozó címkék: csira,buzafu