Termékek Menü

Zeomineral termékek

Hogyan juthat hozzá a termékekhez? Megmutatom Önnek! Csupán pár kattintás!


Mi is az a zeoilt, amiből a termékek készülnek?

Egy vulkanikus eredetű kőzet.

Miért jó ez nekem, hogy ebből a "homokból" készült termékeket használom?
- A zeolit antioxidánsként működik, támogatja az immunrendszert, segít eltávolítani a nehézfémeket és mérgeket a testből és segít megőrizni a pH egyensúlyt a szervezetben és beindítani az öngyógyító mechanizmust.

- Kiváló hatóanyag-hordozó, magas bio-nyomelem tartalom.

- Semlegesíthetők a sejteket károsító szabad gyökök, amik számos betegségért és a korai öregedésért egyaránt felelősek.

- Teljesítményfokozó. Megtisztítja a testszöveteket, és ezáltal jelentős mennyiségű energia szabadul fel a szervezetben.

- A rák, a cukorbetegség, az érelmeszesedés és a szívinfarktus kiegészítő kezelésében is igen hasznos segítséget nyújthat a zeolit. A klinikai kísérletek kezdete óta sok adat gyűlt össze arról, hogy a rákbetegek kemoterápiáját zeolitos kezeléssel kiegészítve csökkenthetők a terápia kellemetlen mellékhatásai.

Akkor nem ártalmas a szervezetre?
Nem, a zeolit nagy mennyiségben sem mérgező.
Az eddigi eredmények szerint számos egészségügyi kárt, amely helytelen táplálkozás, gyógyszerszedés, környezeti ártalmak miatt jött létre, hatékonyan képes csökkenteni, ill. megszüntetni. Úgy tűnik, sok esetben a természet a legmegfelelőbb gyógyír a betegségekre.

De mégis mitől olyan különleges, mit csinál bennem?
Az elektromos töltésű zeolitrészecskék képesek áthatolni a sejtmembránon, eljutnak a sejt belsejébe, ahol töltésüknek és különleges felületüknek köszönhetően megkötik a sejtplazmában található káros anyagcseretermékeket. A zeolitkristályok jellegzetessége, hogy porózusak, mikroszkopikus méretű lyukak, csatornák szelik át őket. Ha ezek a kristályok valamilyen szennyező anyaggal, ill. oldattal kerülnek kapcsolatba, a pórusokban elhelyezkedő atomok helyet cserélnek az oldat anyagaival. Ráadásul a szemcsék felülete negatív elektromos töltéssel bír, aminek köszönhetően a pozitív töltésű szabad gyököket képes magához vonzani és megkötni.

Az ásványi készítmény magától találja meg az utat azokhoz a helyekhez, amelyeknél a legnagyobb elektromos töltéskülönbséget észleli, és megszünteti azokat. Hordozóként pedig további természetes anyagokat tud közvetlenül a sejtekbe szállítani. Az eredmények láttán több kutató elismerte a zeolit jótékony hatását.

A zeolit tetraéder alakú rácsszerkezetet alkot, anyaga szilícium-alumínium-oxid, amelynek csatornáiban negatív töltésű kalcium-, magnézium-, nátrium- és kálium-ionok találhatók. Ezek stabilizálják és szabályozzák a szervezet elektrolit-háztartását. A 0,4 nanométeres csatornák mérete kiválóan alkalmas az ammóniák- és nehézfém-ionok megkötésére és semlegesítésére. A zeolitpornak a mérgekre gyakorolt erős adszorpciós* és abszorpciós** hatása, valamint rendkívüli antioxidáns hatása erőteljesen méregteleníti a szervezetet, valamint segít az öngyógyító mechanizmusok beindításában.

*Az adszorpció = (megkötődés) gáz, gőz vagy folyadékok megkötődése egy szilárd felületen. Az adszorpciónak jelentős szerepe van gázok, illetve folyadékok tisztításánál. Ez esetben egy adszorbens segítségével, amely egy szilárd porózus anyag megkötik a kívánt szennyeződéseket.
**Az abszorpció egy fizikai-kémiai jelenség, melynek során gázok vagy gőzök atomjai-molekulái folyadékkal vagy szilárd testtel érintkezve abban elnyelődnek.

Külsőleg is lehet használni?
A speciálisan aprított, porított zeolit külsőleg alkalmazva is eredményes. Kozmetikai készítményekben a vulkanikus eredetű kőzet kolloidrészecskéi alkotják az alapanyagot. Az egyéb hatóanyagok növényi eredetűek (természetes illóolajok, koncentrált gyógynövénykivonatok, természetes színezékek-fémoxid, ásványok, béta karotin).

A hatás szempontjából igen fontos a Zeolit őrlemény finomsága. Ez a nagyságrend esetünkben a nanotartományba esik. A mikron méretű zeolit ásványok, mely mikron méretének és sajátos tulajdonságainak köszönhetően a sejtek közötti térbe szívódnak be, így  a bőr legmélyebb rétegeibe juttatják be a hatóanyagokat. Hagyományos kozmetikumokkal a mélyszövet ilyen jellegű táplálása nem lehetséges.

Három nagyon hasznos termék, amit kiemelnék

Zeomineral Entero

Egy orvostechnikai eszköz. Mindent tud, amit a Perui kovaföld, sőt még sokkal többet is. Több cég Perui kovaföldjét visszahívták már a bionagykereskedések minőségi kifogás miatt. A Zeomineral Entero viszont egy magyar termék. Klinikai vizsgálatok igazolják a termék hatásosságát.

Rendszeres használata hatékony és természetes megoldás az említett panaszokra:

Hasmenés, puffadás, gyomorégés hatékony gyors csökkentésére, megszüntetése.

Ételallergia, étel intolerancia, enterális fertőzések, enyhe ételmérgezések kezelése, tüneteinek enyhítése, megelőzése.

Krónikus emésztőszervi megbetegedések, irritábilis bél szindróma (IBS), colitis ulcerosa, epehólyag rendellenességek kezelésének kiegészítésére, tüneteik enyhítésére szolgáló orvostechnikai eszköz.

Méregtelenítés, ezen a téren rendkívüli a jelentősége. Nincs az a kórokozó (vírusok, gombák, paraziták, baktériumok, férgek), amely megmaradna a jelenlétében. Nincs az a terület, amelyet ne tisztítana meg. Kitisztítja minden egyes sejtünket, a beleket, a nyirokkeringést, az ereket, és a bőrt is. Tisztítja a lerakódott vegyi anyagokat és nehéz fémeket. Mivel elpusztítja a kórokozókat erős gyulladásgátló is, és leküzdi a fertőzéseket.

Bővebb információk a készítményről...


Zeomineral Algeo

Mikro alga alapú készítmény gombákkal, papayával, csipkebogyóval, szőlőmaggal, amlával (indiai köszméte) valamint kiemelkedően fontos természetes antioxidánssal.

Vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, aminosavakat tartalmaz.

Erősíti az immunrendszert, védi a sejteket és segíti lebontani a zsíros élelmiszereket.

Magához köti a méreganyagokat, nehézfémeket a testben és velük együtt távozik a székletben.

 

 

 


Zeomineral Pixy fogkrém

Megakadályozza a fogíny vérzését, sorvadását, és gyengülését, amely végső soron fő oka a fogak elveszítésének. Hatékonyan küzd a fekély, afta ellen, és megszünteti a gyulladást.

A nano méretű zeolit ásványok a sejtek közötti térbe szívódnak be, így  a fogíny legmélyebb rétegeibe juttatják be a hatóanyagokat. Hagyományos fogkrémekkel a mélyszövet ilyen jellegű táplálása nem lehetséges.

A termék  támogatja a száj természetes baktériumflóráját, stimulálja működését. Ellentétben más fogápolási termékekkel, nem kémiai úton pusztítja a  baktériumokat, hanem a zeolit egyszerűen megköti őket.

Mikroszemcsés ásványi anyagokkal biztonságosan políroz és fehérít.

Gátolja az erjedési folyamatokat, így a szájüreg pH értékét stabilizálja.

Fluor és SLS mentes ásványos fogkrém!

 


Hol kapható?

Két helyről tudod beszerezni a termékeket:

1. A Margaréta Biobolt üzletünkben Kecskeméten. Ha viszont az ország más pontján laksz, el tudjuk küldeni neked postán a termékeket, ha telefonon leadod a rendelésed.

2. Közvetlen a gyártó honlapjáról: margaretabiobolt.zeomineralproduct.hu . Itt csak akkor tudsz rendelni, ha beregisztrálsz az oldalra. Regisztráció nélkül csak a termékeket és az árait látod. Ha nem szeretnél beregisztrálni, küldj nekünk egy e-mailt, vagy add le a rendelésed telefonon.

E-mail címünk: erikavillam@gmail.com
Tel: 30/985-9594
Tartalomhoz tartozó címkék: bioboltmenü